Fotoposter wordt Wonderwall

Fotoposter wordt Wonderwall

Beste Fotoposter klanten,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons fine-art print bedrijf een nieuwe naam heeft: Wonderwall. Onze nieuwe naam weerspiegelt onze passie voor het creëren van prachtige kunstwerken die jouw muur tot leven brengen en een echte blikvanger zijn op jouw tentoonstelling of interieur.

Met onze nieuwe naam, hebben we ook een nieuwe website gelanceerd. Onze nieuwe site is nog gebruiksvriendelijker en biedt een betere gebruikerservaring dan ooit tevoren. Het is nu nog makkelijker om door onze collectie te bladeren en jouw favoriete papier te vinden.

Maar wat er niet verandert, is de kwaliteit van onze producten. Onze prints worden nog steeds gemaakt met dezelfde zorg en precisie als voorheen. We blijven werken met de beste materialen en de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat jouw kunstwerk er prachtig uitziet en lang meegaat.

We willen graag benadrukken dat onze producten hetzelfde blijven. We bieden nog steeds dezelfde mooie kunstprints aan, nu onder de naam Wonderwall. We blijven ons inzetten om jouw muur te transformeren in een echt kunstwerk.

We willen onze klanten bedanken voor hun voortdurende steun en we hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over onze nieuwe naam en website als wij. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt, we helpen je graag verder.

Met vriendelijke groeten,

Het Wonderwall-team.